Bretonikerho järjestää 10.-12. lokakuuta Kauhajoen Kainastolla maastokoulutuspäivät. Ajankohta on otollinen, sillä fasaanin metsästys kyseisissä maastoissa on tuolloin ollut sallittua vasta kaksi viikkoa. Eli lintua pitäisi maastossa olla reilusti.

Viikonlopun ohjelma sisältää pääasiassa metsästystä peltomaastossa pienryhmissä. Ohjelmaa voidaan sorvata osallistujien toiveiden mukaisesti. Esimerkiksi noutoharjoituksia, jälkityötä sekä näyttelyharjoituksia voidaan halukkaille järjestää.

Iltaohjelmassa on leppoisaa yhdessäoloa, saunomista, makkaranpaistoa jne. Tapahtumapaikkana toimii Kainaston metsästysseuran Honkamaja. Osallistujamäärästä riippuen osa majoituksesta saattaa sijaita hieman eri osoitteessa.

Majoittuminen

Metsästysseuran majalla on makuupaikkoja sekä asuntovaunulla/-autolla on mahdollisuus tulla.
Mikäli osallistujamäärä on suuri, lisää majoitusta järjestetään lähialueelta. Omat makuupussit / lakanat on syytä ottaa mukaan. Osoite Honkamajalle on Hautakankaantie 121, Kauhajoki.

Ruokailu

Bretonikerho järjestää aamupalaa sekä maastoeväitä molemmille päiville. Myös iltanuotiolle makkarat hoidetaan. Lämpimän ruuan voi jokainen omatoimisesti käydä nauttimassa esimerkiksi Kauhajoen keskustassa, josta löytyy esim. ABC, Kotipizza jne. Muista ruokailuista ja juomista kukin vastaa omatoimisesti.

Muuta

Jos omistat koirallesi kuljetushäkin, kannattaa se ottaa mukaan jotta saadaan yörauha.
Paikalle voi saapua jo perjantai-iltana noin klo 18 alkaen tai lauantaiaamuna.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET bretonipäiville 5.10. mennessä Riitta Vaismaalle: riitta.hurri@gmail.com tai puh. 040 764 9774. Ilmoittautumiset mieluiten sähköpostilla. Soitellakkin voi mutta vuorotyöläisen puhelimeen vastaaminen ei ole aina taattua.

Ilmoittautuessasi kerro:
– osallistujien nimet, paikkakunta, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
– tarvitsetko majoituksen ja mille päiville osallistut (pe-la-su)
– koiran/koirien nimi ja ikä. Lisäksi voit kertoa jos on joitain asioita/ongelmia, joihin erityisesti kaipaat apua.

Kustannukset

Osallistumismaksu:

Jäsenet:
10€/henkilö/koko viikonloppu
5€/henkilö/vuorokausi
Lapset ilmaiseksi

Ei jäsenet:
15€/henkilö/koko viikonloppu
7€/henkilö/vuorokausi
Lapset ilmaiseksi

Majoitus:
15e/hlö/vrk, vaunupaikka 5e/vrk

Luvat:
Juoksutuslupa 30e/vrk
Pudotus 20e/fasaani.