Saksanseisojakerhon ja Bretonikerhon vuosikokoukset pidetään Porissa lauantaina 26.4.2014. Myös uuden jalostusneuvojan valinta tulee  eteen huhtikuussa!

Saksanseisojakerhon vuosikokouksen yhteydessä pidetään aina myös roturyhmät – eli kunkin rodun harrastajat kokoontuvat jalostusneuvojiensa johdolla ennen varsinaista SSK:n vuosikokousta. Roturyhmässään bretoniharrastajat päättävät rotuaan koskevista asioista ja käsittelevät ajankohtaisia aiheita, mm. oman rotunsa tilannetta, jalostusasioita, SSK:n henkilövalintoja ym.

Roturyhmän yhteydessä pidetään myös Suomen Bretonikerhon vuosikokous, jossa käsitellään sääntömääräiset asiat. Erovuoroisia hallituksen jäseniä ovat Päivi Pesonen (ei käytettävissä jatkamaan) ja Antti Mukari (?). Eli ainakin yksi paikka on täytettävänä SBK:n hallituksessa! Nykyiselle hallitukselle voi vinkata mikäli olet / tiedät jonkun joka on kiinnostunut osallistumaan Bretonikerhon päätöksentekoon.

Antti Aunon kausi bretonien jalostusneuvojana päättyy vuosikokoukseen, eikä hän ole halukas jatkamaan ko. tehtävässä. Vuosikokouksen roturyhmän valitsee myös uuden jalostusneuvojan ja antaa esityksensä vuosikokoukselle, joka tekee varsinaisen päätöksen.  Jalostusneuvojien tehtävä on osallistua SSK:n jalostustoimikunnan kokouksiin, yhdessä toisen bretonien jalostusneuvojan kanssa antaa jäsenistölle neuvoja oman rotunsa jalostusasioissa, hoitaa rotujensa JTO- ,PEVISA- ja jalostusrekisteriasioita, hoitaa pentuvälitystä, ylläpitää SSK:n tietokantaa, osallistua SSK:n päätapahtumiin ja osallistua jalostustoimikunnassa mm. rekisteröintipoikkeuslupien, kennelnimianomusten ja SSK:n hallitukselta tulevien asioiden käsittelyyn. Jalostusneuvojan toimikausi on 3 vuotta. Kiinnostuneet voivat tiedustella tarkemmin jalostusneuvojan tehtävästä nykyisiltä jalostusneuvojilta.