TIEDOTETTA PÄIVITETTY PE 4.7.2014.

Lauantai 5.7. – MANNERMAISTEN KANAKOIRIEN ERIKOISNÄYTTELY – eli rotumme kotimainen päänäyttely
Näyttely järjestetään Kuusamossa la 5.7.2014, bretonit arvostelee Erling Kjaer Pedersen, Tanska. Ilmoittautuminen näyttelyyn on päättynyt. Arvosteluaikataulut: http://www.showlink.fi/showlink/mannermaisten-kanakoirien-er-2014-aikataulut

Lauantai 5.7. – SSK:N TOTTELEVAISUUS- JA AMPUMAMESTARUUS järjestetään näyttelyn yhteydessä. Osallistumisohjeet on julkaistu Saksanseisoja-lehdessä.

Lauantai 5.7. – NÄYTTELYN JUHLAILLALLINEN alkaa lauantaina klo 19:00. Perinteisesti erikoisnäyttelyn tuomarit ovat illallisen yhteydessä kertoneet näkemyksiään päivän aikana arvostelemistaan koirista, toivottavasti näin myös tänä vuonna. Näyttelyn sivulla ohjeet ilallis- ja majoitusvarauksiin: http://www.showlink.fi/showlink/mannermaisten-kanakoirien-er-2014-majoitus

Lauantai 5.7. – LUENTO BRETONIEN ULKOMUODOSTA
Näyttelyn yhteyteen Suomen Bretonikerho järjestää rodun kasvattajille ja harrastajille luennon ulkomuotoasioista, mm. oikeasta rotutyypistä ja bretonien ulkomuodon tilanteesta ja ongelmista. Asiasta tulee kertomaan rotuumme hyvin perehtynyt ulkomuototuomari Raija Tammelin. Luennolle ei tarvitse ilmoittautua.

Luento pidetään Sokos Hotel Kuusamon Apaja-kabinetissa ja alkaa BIS-kehien jälkeen tai viimeistään klo 15:30. Kuulutellaan näyttelyalueella tarkemmin. Luento päättyy viimeistään klo 17:00. Paikan päällä voi asiasta tiedustella esim. Teuvo Blombergilta 0505987932 tai Päivi Pesoselta 0407648237.

Joitain koiria tarvitaan näytille, joten jos olette luennolle
tulossa ja valmiita tuomaan koiranne (Raijalta tulee varmasti kritiikkiä, se pitää olla valmis vastaanottamaan!), soittakaa tai lähettäkää viestiä Päiville numeroon 0407648237 tai käykää lauantaina nykimässä hihasta.

Sunnuntai 6.7. – JALOSTUSKATSELMUS
Katselmuksessa halutaan tuoda esille jalostuskelpoisia uroksia ja narttuja sekä tarjota niiden omistajille mahdollisuus saada kattava ulkomuotoarvio koirastaan. Katselmukseen ovat tervetulleita koe- ja näyttelypalkitut bretonit, joiden lonkkakuvaustulos on A, B tai C. Arvioijina toimivat ulkomuototuomarit Raija Tammelin, Raimo Louhio, Erja Nummi ja Joanna Pronin. Arvio kirjataan Junkkari-lomakkeelle ja tiedot liitetään SSK:n tietokantaan.

Jalostuskatselmus alkaa klo 10:00, kehässä nro 2 ensin lk saksanseisojat noin 10 kpl ja sitten bretonit.

HUOM! Jalostuskatselmuksen ilmoittautumisaikaa on jatkettu: Erikoisnäyttelyssä lauantaina 5.7. otetaan vielä vastaan jälki-ilmoittautumisia, näiden koirien tiedot julkaistaan tapahtuman jälkeen SSK:n kotisivuilla jalostuskatselmusluettelon .pdf-versiossa. Ilmoittautumisohjeet katselmukseen: http://www.saksanseisojakerho.fi/images/jalostuskatselmus2014.pdf